The Zilli, bot true story of Zillibot

Zillibot er først og fremmest en kreativ virksomhed der laver content i mange forskellige formater, med fokus på læring, underholdning og content marketing.

Zillibot er resultatet af 4 år som selvstændig på fuldtid, en masse leg med hjemmsider, SEO og linkbuilding, en hel markedsføringsøkonom, en halv multimediedesigneruddannelse, 2 skønne børn og en stram økonomi.

To dele udgør det hele

Der er to vertikaler i Zillibot. Jeg laver nemlig både en masse content jeg selv udgiver og tjener penge på gennem annoncering, men jeg laver også content marketing, SEO og hjemmesider for andre erhvervsdrivende. Jeg kalder de to dele:

  • Zillibot Media
  • Zillibot Web

I fremtiden kommer der muligvis nye ben på Zillibot-kroppen for at bygge et stærkere fundament og kunne udleve de mange kreative ideer. Det kunne være Zillibot Shop og Zillibot Publishing.

Zillibot Media

Lige nu består Zillibot Media mest af alt af en lang række hjemmesider, men fremover bliver fokus udvidet til Youtube og Podcast. Først og fremmest er der fokus på sjov og læring med Zillibot Media, hvorfor jeg har en rimordbog, en gram til dl omregner og er igang med at lave en Youtube-kanal med børnesange.

Zillibot Web

Web-delen hvor jeg hjælper andre erhvervsdrivende med content marketing og organisk vækst, beskæftiger sig primært med SEO, Linkbuilding og udvikling af content i form af tekst og billeder.

Inspirationen og den længere historie…

Jeg har i lang tid ikke vidst hvad jeg ville være når jeg “blev stor”, men det står ret klart for mig at jeg på et tidspunkt i gymnasiet var ret sikker på at jeg skulle skabe noget selv. Derfor startede jeg med at lære at lave hjemmesider og om affiliate marketing.