Hjemmesider til salg

Med min virksomhed Zillibot laver jeg hver måned nye hjemmesider. Ud af de mange nye hjemmesider jeg laver, er de få af dem for kunder, og de fleste af dem affiliate hjemmesider jeg laver med det formål at tjene penge på affiliate marketing eller sælge til andre – eller begge dele.

Nogle af dem sætter jeg løbende til salg. Det er forskelligt om der er tale om helt nye sites og om de har trafik og omsætning. Jeg synes det er sjovt at lave nye affiliate hjemmesider og andre hjemmesider, men det er ikke altid at jeg har lysten til at drive dem og eje dem, når først jeg har lavet hjemmesiden. Derfor kan du her finde gode tilbud på hjemmesider til salg.

Mine hjemmesider til salg

Klik på en hjemmeside og læs mere om den. Du kan på den enkelt annonce kontakte mig hvis du er interesseret i at købe hjemmesiden.

Kan man sælge en hjemmeside?

Du kan på udvalget af hjemmesider herover se at man kan sælge en hjemmeside. Ofte har langt de fleste hjemmesider en værdi, og det er uanset om der er tale om et site med omsætning eller ej – med trafik eller ej.

Det er sådan set også lige meget om det er en affiliate hjemmeside, en annonce hjemmeside eller om du har en hjemmeside til din selvstændige virksomhed som psykolog el. murer. Der er rigtig mange der kan få værdi ud af den hjemmeside du har, hvis du ikke længere selv vil have den. I langt de fleste tilfælde er din hjemmeside nok mere værd end du i virkeligheden går og tror.

Jeg hjælper dig gerne med at sælge den eller finde ud af hvad din hjemmeside er værd. Du er velkommen til at kontakte mig, så vil jeg vurdere den og jeg kan også hjælpe dig med at sælge den ved at dele den med mit netværk og “køberkartotek”.

Hvad koster en hjemmeside med salg/omsætning?

Kan man tjene penge på en hjemmeside?

Affiliate marketing websites